danulaSK

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Potešiteľnosť č. 136

Potešiteľnosť na dnešný deň je: reťkovková pomazánka.


Postup prípravy


Večer okolo ôsmej hodiny otvorite chladničku a uvidíte v nej reťkovku.  Následne zistíte, že nemáte kotydž....ani lučinu.....a pomazánkového masla máte len polovicu kelímku........a tak chladničku zase zavriete a na druhý deň cestou z roboty pôjdete robiť nakupovanie.


Na druhý deň okolo pol štvrtej prinesiete z obchodu práve zakúpené dve balenia syru cottage, 1 balenie pomazánkového masla, 1 syr lučina, jarnú cibuľku............z chladničky vytiahnete 1 zväzok reťkoviek.....pohľadáte ešte soľ a čierne korenie.


Potom to všetko napatláte do misky.....reťkovku pokrájate na drobné kocky.....cibuľku nakrájate na malé koliečka. Dôkladne premiešate a rýchlo zjete..... prv ako ostatní doma zmerčia že ju máte.....aby sa vám ušlo.................................Naozajstne mňamkózne.......:)




POTEŠITEĽNOSTI | stály odkaz

Komentáre

  1. :)
    supriš recepis ktorý ma naozaj pobavil ... hneď som šla otvoriť chladničku a reďkovky sú tam ... to ostatné žiaľ nie ... budem musieť zajtra urobiť nakupovanie ... bye ......
    publikované: 09.04.2014 22:21:01 | autor: laura (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. :))))
    veľmi sa teším že dodržiavaš postup.......:)...je dôležitý.....keď si človek na niečo počká..........tak sa nielen že dočká.....ale aj si to viac vychutná :)))).......dúfam že ti bude chutiť......:)
    publikované: 10.04.2014 20:09:31 | autor: danulaSK (e-mail, web, autorizovaný)
  3. :)
    mňami ... skvelá .....
    asi hodím na blog ... ak ostane do zajtra a stihnem pofotiť ... :))))
    publikované: 10.04.2014 23:23:57 | autor: laura (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. jééééééj
    Sa teším.....len ju hoď.....nech je slávna :)
    publikované: 12.04.2014 15:04:41 | autor: danulaSK (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014