danulaSK

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Potešiteľnosť č. 40

Potešiteľnosť na dnešný deň je fakt super :)

      Išli sme s mojou dcérou autom po meste a na križovatke pred nami sme zbadali presne také isté auto ako mám ja. Kto ma pozná vie, že mam biely fiat 500 a tých až tak veľa po cestách nechodí. A tak nejako to býva, že takáto náhodnosť ľudí spája a cítia sa hneď ako členovia nejakého klubu. Zjavne to tak fungovalo i na osádku vozu pred nami lebo sa všetci otáčali a usmievali..........a zrazu zo zadných sedadiel vykukli dve malé zvedavé hlavy a vytešene si nás obzerali.

 Začala som im mávať. Kývali sme si až kým nenaskočila zelená a mne bolo až tak ľúto, že sme museli odbočiť.

      A tak som si nejako spomenula na dobu, keď sme ako deti chodili na výlety s rodičmi a krátili sme si dlhú cestu autom  tým, že sme mávali šoférom aut za nami. Nerobievali ste to aj vy?.....Lebo aj moje deti robili to isté keď boli malé. Niektorí šoféri odkývali.....niektorí na nás robili ksychty.....niektorí nám hrozili prstom a niektorí len sedeli ako kakabusy a ani nehli brvou.

     A tak sme sa s mojou dcérou znovu zahrali. Kývali sme z auta ľuďom ktorých nepoznáme. A viete koľkí odkývali? :))))) Skoro každýýýýý. Jedna staršia pani čo zametala chodník pred domom kývala aj s melou v ruke, dedko na bicykli, ten aj zastal asi premýšľal odkiaľ nás pozná, Deti na prechode, dôchodkyne pred kostolom a dokonca sme zakývali aj policajtom čo v protismere zastavovali auta.....a hádajte čo......odkývali nám aj oni :).

 Potešiteľnosť na dnešný deň je: Mávanie z auta na ľudí, ktorých vôbec nepoznáte.

POTEŠITEĽNOSTI | stály odkaz

Komentáre

  1. bingoooo
    tak toto tiež robím ... je zaujímavé, že v detstve zakorenené veci len tak nezmiznú z našich hláv ... v súčasnosti je to prejav radosti zo života a toho kúska detstva v nás ... :)
    publikované: 27.08.2013 23:02:49 | autor: Laura (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. :)
    presne......je to taká spomienka ......a keď niečo podobné urobíme aj teraz.....je milé.....že pocit z toho je stále rovnaký..... je jedno koľko rokov mame :))))
    publikované: 01.09.2013 17:10:08 | autor: danulaSK (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014