danulaSK

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Potešiteľnosť č.54

     Dnešná potešiteľnosť je asi veľmi rozšírená, a medzi nami všetkými aj hojne vyhľadávaná. Niekedy ale ostáva úplne že nepovšimnutá, braná ako samozrejmosť.....tak som si povedala, že by som ju dnes rada zviditeľnila.

     Takže.... idem na to....kto ma pozná vie že :))))...skrátka som taká tá klasická mestská odroda ženy. Mám rada sukne a šaty.....denne ich nosím...... no a k tomuto typu oblečenia samozrejme patria topánky na vysokých podpätkoch. Sú krásne...... nohy v nich vyzerajú tak o dve triedy lepšie ako bez nich.....nádherne klopkajú na dlaždiciach a dá sa v nich aj trochu chodiť....( keď teda hodne trénujeme ). No a k veci.
      Pred nedávnom som robila nakupovanie lebo som potrebovala topánky v ktorých by sa dobre bicyklovalo. A natrafila som na topánky značky Merrell.............................................úmyselne dlha pauza :) ..Tie keď si obujete.....máte dojem že chodíte po obláčikoch.....takých tých ľahkých a načechraných......v tých topánkach normálne pofukuje.....a pritom je tam príjemne teplo....a chce sa vám v nich hopkať......také sú mäkké.....ja sa na ne normálne teším keď idem z práce domov obutá v tých opätkových.

 Skrátka ......Potešiteľnosť na dnešný deň sú: Pohodlné topánky ktoré vás nikde netlačia.



POTEŠITEĽNOSTI | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014