danulaSK

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Potešiteľnosť č.78

Dnes sa s potešiteľnosťami tuším roztrhlo vrece ..........Radosť mi robí počasie.......a dlhé prechádzky so psom. Objednala som si knihu na ktorú som strašne silno zvedavá  http://gorila.sk/product/457122
Upiekla som svoj prvý quiche http://varecha.pravda.sk/recepty/quiche-francuzsky-kolac/5396-recept.html a dokonca bol aj celkom skvelý no a ešte som našla na nete aj celkom šikovnovyzerajúcu vecičku a také ja môžem http://listography.com/.   Ale to nie je všetko.
Robili sme tak s lili večerné prechádzanie. Lili je celkom megastrachoput, takže s máloktorým psom sa skamaráti. A tak sme boli spolu na cvičáku a ona tam pobehovala celá naradostená, lebo sme tam boli samé a nemusela sa báť cudzích psov ani stresovať že bude hanba ak tú vysokú lavičku neprejde bez zastavenia. A tu zrazu z čistajasna pribehol jeden veľký pes. A bol dosť otravný a zlostný. To vtedy lili uteká za mnou postaví sa celá aká je dlhá a vysoká, čiže mi siaha až po koleno a čaká kedy ju zachránim a zoberiem ju na ruky. A tak sa aj stalo, ja som ju zdvihla, ale ten pes si stále nedal povedať a štekal a skákal a bol dosť protivný celkom, tak som sa naštvala a nebojácne som ho odohnala.........:)No presnejšie som povedala fuj a ešte som aj výstražne dupla nohou. Čo teda zabralo a pes celý prestrašený utiekol.

Potešiteľnosť na dnešný deň je: Že sa postavíte aj nebezpečnej situácii len aby ste pomohli slabšiemu v núdzi.

POTEŠITEĽNOSTI | stály odkaz

Komentáre

  1. Fííí ha
    Odvážna si ty dievčina ... A chválim tvoje aktivity ... :)))))
    publikované: 01.10.2013 22:29:56 | autor: Laura (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014