danulaSK

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Potešiteľnosť č. 137

Potešiteľnosť na dnešný deň je: Sadenie kvetov :)


Úplne najviac potešiteľné je, keď to robíte vo vašej záhrade. A keď sa v nej môžete kvetinovo vyblázniť. Vysadíte si ich kam len chcete.....koľko ich len chcete......a hlavne sa z nich môžete vytešovať kedy si len spomeniete. Keď sa potom v tej záhrade prechádzate, cítite koľko radosti vám za vašu starostlivosť vracajú.

V prípade že záhradu nevlastníte, prichádza na rad takzvaná kýblikovitá verzia tejto potešiteľnosti. Čiže na výsadbu používate kochlíky, kvetináče a podobne kyblikovité nádoby rozmiestnené po byte a na balkóne. Využívate síce menší priestor, ale radosť vám to prinesie rovnako veľkú.


Radosť pocítite viacnásobnú.....pri tom keď sa ich dotýkate, keď ich polievate, ovoniavate, zhovárate sa s nimi. Je úplne normálne im dávať aj mená.....ČI?....:))))) Podla mňa je.......Napríklad moja orchidea sa volá Oskar  a myslím že sa jej to meno páči, lebo v kuse kvitne.

 



POTEŠITEĽNOSTI | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014