danulaSK

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Potešiteľnosť č.70

     Vždy keď dočítam knihu, ostane mi tak smutno, Ako že už je koniec, príbeh skončil a ja chvíľu len tak sedím a pozerám na tú poslednú stránku......No a dnes,, ako som tak držala tú dočítanú knihu v rukách pozrela som na jej lesklý prebal a uvidela som na ňom všetky knihy od jej autora. Mala som ich už prečítané.....teda.... okrem jednej.......A tá vyzerala veľmi zaujímavo. Tak ma napadlo, že keďžeeeee  som mala pred nedávnom tie narodeniny.....a finančné dary som ešte stále neinvestovala do ničoho, že je asi práve teraz čas, zakúpiť si tú neprečítanú knihu.

     A tak som vyrazila do nášho nákupného centra robiť šopíngovanie. Potrebovala som kúpiť aj čučoriedky na čučoriedkový koláč ktorý som chcela upiecť a minul sa mi aj krém......takže hor sa do obchodu. Mala som už všetko naložené v košíku, stála som priamo v krémovom oddelení a rozhliadala som sa. Mali tam dva zaujímavé nočné krémy a nevedela som sa rozhodnúť ktorý z nich mi skôr zabezpečí, že budem môcť použiť moju obľúbenú vetu z reklamy........"  Áno,  je to môj vek, len nemám vrásky ako dôkaz .". V tom ku mne pristúpila taká milá  slečna a spýtala sa ma, či mi môže nejako pomôcť. Vyzerala trošku placho a bojácne, nemala som z nej pocit nejakej obťažovateľnosti.....tak som jej objasnila čo tam akože riešim.  Slečna bola asi odbornica, lebo mala na sebe tričko s logom krému ktorý som plánovala zakupovať. Chvíľu zaváhala a potom povedala. "Ale oni sú obidva nočné." Načoš som ju ukľudnila že to je v cajku, že ja hodlám zakúpiť krém nočný, nakoľko krém denný už doma zakúpený mám. To ju asi zmiatlo a začala si šúchať bradu čo tak premýšľala. A to šúchanie brady asi pomohlo lebo sa usmiala a hovori: "Tento je novinka"..........Cez jeden krém sa niesol nápis kyselina hylaurónová a cez ten druhý nápis novinka, čo mi pripadalo o dosť viac bezpečne. Tak som sa na ňu usmiala a siahla som po tom novinkovom . Čo tú milú slečnu asi potešilo lebo sa usmiala a dodala : "A má aj krajšiu krabičku."...Naozaj mal.....vyzerala ako včelí úľ čo na mňa zapôsobilo skoro až výživne.
   
 A tak som sa jej poďakovala a  pobrala som sa  k pokladniciam. Keď tu zrazu za mnou strašný buchot a dupot. Tá slečna odbornica za mnou bežala a v náručí držala asi osem sprchových gélov, z čoho štyri jej spadli na zem. Tak som jej ich pomohla pozbierať a ona mi nadšene oznámila, že keďže som zakúpila krém v hodnote nad 5 euro, dostanem k nemu aj sprchový gél zdarma a môžem si ako vybrať, ktorý mi ňuchoidne najviac vyhovuje. Tak sme tam pri mrazených kurencoch spolu ovoniavali  všetky tie gély. A zase sme sa vzácne zhodli, že jeden z nich je výrazne úžasný a ten mi teda darovala. Tak som sa jej pekne poďakovala ešte raz  a ona z takej tej spokojnosti, že som spokojná mi ešte vyložila, že ako ten gél je zdarma, ale oni mi ho pri pokladni nablokujú ale že na konci toho bloku mi ho zase odblokujú, čoš sa teda nepočíta a on je zdarma........:) Bola to skrátka odbornica.....a milá.

A keď som už nakladala svoj nákup do auta......padli mi oči na ten blok.......a oni mi ho skutočne nablokovali a a potom hneď aj odblokovali a ono sa to nepočítalo.....:)

Potešiteľnosť na dnešný deň je: Keď vám niekto odborne poradí a ešte vám k tomu pribalí sprchový gél zdarma.

POTEŠITEĽNOSTI | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014