danulaSK

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Potešiteľnosť č. 145

Celé tieto sviatky sú u nás okrem sviatkovania ešte aj o pripravovacích prácach na svadbu. Mali sme toho v pláne vybaviť a urobiť viacneždosť .... A sme šikovnice lebo sme teda aj všetko vybavili. Olietali sme kvetinárku, aranžérku, prevádzkára svadobnej sály, fotografa aj cukrárku.

Naša svadobná cukrárka je zároveň aj hosť na svadbe a moja kamarátka Klaudia...... tak u nej sme sa zasedeli najdlhšie. Bolo nám s ňou veľmi dobre a okrem smiatia a trkotania sme robili aj zložité prepočty kto asi koľko koláčov zje :).

Vedeli ste že na svadobnú hostinu potrebujete v priemere 4 koláče na hosťa ...teda okrem torty .... a že výslužku treba dať aj kozmetičke, kaderníčke a farárovi?..................my nie.....ale sme sa to teda dozvedeli včas.......čím sa vyhneme trapasu.


A ako sme tak sedeli u Klaudii, prišla reč aj na to.....v čom ako na tú svadbu pôjdeme.

Ja ešte stále nemám celkom vymyslené šaty tak som sa otvorene priznala že ako mám neporiešené.....no a vtedy sa mi stala strašne milá vec......ja som od tej najšikovnejšej cukrárky na svete dostala ku koláčom pribalené aj  nádherné šaty privezené pred týždňom z Londýna.  Som rada, že môžem použiť práve pri tejto príležitosti známu  vetu....." Keď máte správnych priateľov na správnych miestach.......vybavíte všetko....:)."


Potešiteľnosť na dnešný deň je:  Že vám v cukrárni pribalia k svadobným koláčom aj svadobné šaty :)


POTEŠITEĽNOSTI | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014