danulaSK

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Potešiteľnosť č.26

Dnes som dopísala správu o finančnom plnení rozpočtu........a myslím že sa mi celkom podarila......vyzerá odborne a fundovane a dokonca ako obvykle.......pre výnimočnosť som na stranu 16 vpašovala text......."nákup hudobnej produkcie tralala hopsasa"".....snažím sa tak zistiť či tie spravy aj niekto číta celé.....keď je s nimi toľko prplandenia.....zatiaľ sa nikto nezapočudoval....taaaaak neviem.

Takže som sa hodne potešila tým že som to dorazila a môžem ju dať rovno tlačiť, Bola som z toho taka spokojná, že som si myslela že TO bude dnešná potešiteľnosť. Ale predstavte si, cestou z pilatesu (áno kto ma pozna vie že tam chodím) som počula v aute v rádiu hrať v premiére novú pesničku od Ivana Taslera a Jany Kirschner. "Svoji" Oni ju vlastne začali hrať keď som už bola prizaparkovaná a vypínala som motor. Zostala som sedieť v aute a počúvala som ju.... do konca.....:)

A..... TO je potešiteľnosť na dnešný deň:......http://www.youtube.com/watch?v=bXPVdo992jo

POTEŠITEĽNOSTI | stály odkaz

Komentáre

  1. nové slovíčka
    prizaparkovaná a prplandenie - výborné!
    publikované: 12.07.2013 10:19:17 | autor: matahari (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. joooooj
    :)...... sa tak občas prizabudnem :) a hovorím ako mi na jazyk príde.
    publikované: 14.07.2013 10:06:38 | autor: danulaSK (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014