danulaSK

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Potešiteľnosť č.53

Dnes by som sa rada a aktuálne :) povenovala téme....narodeniny.

Narodeniny máme väčšinou každý.....a máme ich väčšinou len jeden krát do roka....čo z nich činí pomerne jedinečnú záležitosť. Asi sa všetci zhodneme, že narodeniny sú potešiteľné. Je to náš deň. Ako deti sa ich nevieme dočkať. S pribúdajúcim vekom sa síce nadšenie z nich znižuje.....ale osláviť ich je dôvod vždy. Keď už pre nič iné...tak preto že sme sa ich dožili. Veľmi potešiteľná súčasť narodením sú darčeky. V mladšom veku teda že úplne tá najpotešiteľnejšia. Dostaneme tortu.....sfúkneme sviečky, a nedočkavo roztrháme baliaci papier, ktorý skrýva vytúžené prekvapenie. Vo vyššom veku upečieme tortu sami.....sviečky už na ňu nedávame.....lebo veď taká veľká torta sa pečie ťažko......a darčeky......sú potešiteľné......ale nie prvoradé.
Myslím si, že na narodeninách sú najdôležitejší ĽUDIA. Tí ľudia čo si na nás spomenú. Čo nás majú radi.....a v ktorých životoch sme zanechali takú stopu že si pamätajú že ich máme. Nie preto že to máme napísané na facebooku.....oni si ich pamätajú z úplne iného dôvodu.
A to je potešiteľné.

Potešiteľnosť na dnešný deň je: Narodeniny a s nimi spojene polahodeniny.

POTEŠITEĽNOSTI | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014