danulaSK

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Potešiteľnosť č. 116

     Pre dnešnú potešiteľnosť sa neviem celkom jasne rozhodnúť. Možno je to tým, že moje zmyslové vnímanie je oslabené tou protivnou nádchou čo sa u mňa usadila........Tak  tu mám dnes toho viac..... a neviem čo s tým.

     Mám tu voňavé vianočné pečivo, ktoré previanoční svojou škoricovo-vanilkovou vôňou celý byt. Ďalej tu mám ešte zázvorový čaj, ktorému tesne konkuruje horúca čokoláda so škoricou a ako posledný je v úzkom výbere môj nový župan.

     Myslím že víťazom sa práve vďaka nádche stane župan. O oblečení som tu ešte nepojednávala a myslím že je potrebné ho spomenúť. Oblečenie je predsa dôležité a je s nami po celý náš život. Podľa mňa má dokonca viac kategórií. Od kategórie neznesiteľné......s ktorým sa stretávame keď sme ešte bezbranní, takže viac menej len v rannom detstve. Sem patria pančuchové nohavice ktoré nám obliekali rodičia a strašne škriabali, alebo svetre a čapice ktoré hryzú. Pamätám si, že som ako malá mala čiapku z ovčej vlny. Tá tak hrýzla, že keď som si ju konečne zhodila dolu z hlavy, mala som úplne červené čelo.....Hrôza. Ďalšia kategória je akceptovateľné. To je oblečenie ktoré si dáme na seba v dobe, keď sme napríklad dlhšie neprali, alebo ideme maľovať kuchyňu. Ďalšou kategóriou je tkzv. obľúbené......To je oblečenie ktoré máme radšej ako to ostatné, cítime sa v ňom príjemne,  pohodlne, krásne a ak nie až tak že krásne, tak aspoň máme pocit že nám viac pristane a tak ho nosíme stále dookola, dookola a dookola......lebo je  proste naše obľúbené. No a potom........je tu kategória oblečenia môj župan.

    Môj župan je nádherne mäkký,  úplne ľahulinký a krásne teplý. V tom župane máte pocit jedinečnosti. Pocit akože vás niekto rozmaznáva. Tie časti tela ktorých sa dotýka sú vo výhode oproti  tým, ktorých sa nedotýka. Takže sa snažím často sedieť ako jogín, aby si ho užili aj moje nohy. Cítite sa v ňom ako v perinke. On je skrátka skvelý.

Potešiteľnosť na dnešný deň je: Oblečenie ktoré vás rozmaznáva

POTEŠITEĽNOSTI | stály odkaz

Komentáre

  1. :)
    wow ...
    :)))) tiež som sa s takým županom mojkala v istom butiku ...
    publikované: 16.12.2013 11:30:29 | autor: Laura (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. :)
    Môžem ho len vrelo odporúčať :).....už som taký kúpila pod stromček aj mamine....:)
    publikované: 16.12.2013 19:50:58 | autor: danulaSK (e-mail, web, autorizovaný)
  3. župan..??ale nie ten z bilbordu usmievavý..určite ten-čo hreje teraz rocvnako ako vlani..!!
    nedávno bol na bilborde text...:...=váš župan...=a usmieval sa na mňa bielymi zubami taký fešák cudzí pán..vraj mi chce dobre..no moje telo-dľa teba-o iný župan žobre..visí v mojej skrini..nie je človek..je proste jednoduchý..hrejivý..nezradí..nehrá sa na pána..s ním-v ňom-som šťastná pani-ja sama..potešiteľnosť tvoja-je každovečerná aj moja..:-)
    publikované: 17.12.2013 15:42:03 | autor: radosť (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. :)
    Mohli by sme navrhnúť vlastný veselý billboard. Budeme na ňom v našich županoch a pod nami bude veľký nápis. Žiadny župan z billboardu nespraví pre Vás toľko......ako župan čo máte v skrini :)
    publikované: 18.12.2013 08:34:02 | autor: danulaSK (e-mail, web, autorizovaný)
  5. :-)
    som za...
    publikované: 18.12.2013 10:03:36 | autor: radosť (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014