danulaSK

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Potešiteľnosť č.50

Tak mi napadlo, že veď ja som vlastne ani nikdy nenapísala.....o čo sa tu snažím :). Takto si kľudne môžete myslieť že som čudná baba čo sa v kuse teší.......asi berie nejaké lieky. Ono to celkom tak nie je. Ja mám aj dosť starostí a problémov ako každý.......mne sa len páčia projekty 365.

Chcela som si  vyskúšať či to dám. 365-ky robí veľa ľudí. Napríklad varia.....každý deň nový recept.........alebo robia foto-seriály......komixy........skrátka čo ich napadne........No a mňa napadlo skúsiť každý jeden deň nájsť niečo pekného . Aj keď prší, aj keď idete v ten deň práve k zubárovi......skrátka poobzerať sa okolo a nájsť nejakú  maličkosť, ktorá vám urobí deň krajším. Naozaj  je to zábava. .......objavila som opäť bublifuk....lienky......tancovanie v daždi........hromadné plakanie v kine........mávanie z auta na cudzích ľudí.........a ktovie čo sa ešte všetko pritrafí....veď som len pri 50-tke......bude to možno fuška........ale celkom sa na ňu teším.

Potešiteľnosť na dnešný deň je: Projekt 365

POTEŠITEĽNOSTI | stály odkaz

Komentáre

  1. olllá
    ty to dáš, si slniečkový človek ... :)
    publikované: 04.09.2013 00:29:04 | autor: Laura (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. :)
    Ďakujem za podporu......:) a po takejto podpore.....to by v tom musel byt čert keby som to nedala....:)
    publikované: 04.09.2013 16:06:44 | autor: danulaSK (e-mail, web, autorizovaný)
  3. :))
    musím sa ti pochváliť ... tiež robím projekt 365 ... od 1. januára si píšem denník ...ale taký, aby ho po rokoch mohol čítať hocikto z rodiny ... proste o počasí, varení, čo sa udialo cez deň, aké sme mali trápenia, radosti, očakávania ... ozaj, vedela si, že dnes je 247.deň vo roku ? inak ani ja nie ... :) Áno, už mám 247 strán formátu A4 zapísaných a každý deň dopĺňam aj fotkou ... nieeee, nechcem sa chváliť, iba sa chcem s tým s niekym podeliť ... a fantasticky sa tým cvičí mozok a vyjadrovanie ... :)
    publikované: 04.09.2013 22:20:49 | autor: Laura (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. to je skvele :)
    takéto 365 majú v sebe čaro....zachytávaš v nich veci ktoré si možno v tom okamihu ani neuvedomuješ.......ale časom....je v nich skrátka kúsok z človeka čo ich tvori...a to je pekne......je to čosi ako fotografia....:).....tak nech sa ti v nich darí popísať čo najviac pekných okamihov.........:) držím palce....vytrvaj 247 je už veľmi pekne vysoké číslo :)
    publikované: 05.09.2013 08:49:01 | autor: danulaSK (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014