danulaSK

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Potešiteľnosť č.75

Dnes bol celkovo nejaký prťúzatý deň. Nepomohlo mu dokonca ani to prekrásne počasie ani krútenie sa na otáčacej  stoličke.. Celý deň som bola zakutrená v číslach a horeli termíny. Skrátka nič moc potešiteľné. A tak som sa rozhodla, že to treba urgentne zmeniť a preto.

Cestou z práce som zakúpila ingrediencie na veľmi dobrú večeru. Príde Tinka a vidím to večer na babskú jazdu. A ku každej dobrej babskej jazde patrí dobré jedlo, dobré víno, oriešky a sviečky. Hneď ako som to všetko šupprásk zabezpečila........Vzala som Lili na dlhú romantickú prechádzku......už šuští pod nohami farebné lístie , dajú sa z neho robiť listové kytice a vzduch vonia babím letom. No a nakoniec som sa  zastavila v novinovom stánku. A kúpila som si nový kreatívny časopis plný nápadov.......MOLLIE TVORÍ.....tak sa ešte k tomu plánujem na niečo úžasné, výnimočné a jedinečné  nainšpirovať.

Potešiteľnosť na dnešný deň je:  Predsavzatie..........ktoré vám vylepší pťúzatý deň :)


POTEŠITEĽNOSTI | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014