danulaSK

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Potešiteľnosť č.59

Dnes popoludní mi zazvonil telefón. Neznáme čísla väčšinou ani nedvíham, ale dnes........čakala som auditorku, takže som bola taká mimoňoidná celý deň.......nevedela som či to nevolá ona, alebo môj daňový poradca, finančný poradca, vzťahový poradca,  smiechový poradca.....alebo nejaká iná veľmi dôležitá osoba..........tak som to zdvihla no a predstavte si.........nejaká naradostená pani mi volala......že som vyhrala. .......a priznám sa......mne sa to deje furt.

Skrátka mi blahoželala........vraj ma vygeneroval počítač (čo znie fakt dosť hrozivo, počítač vás vygeneruje a vy s tým nič nemôžete urobiť) a bola som vybraná ja jediná, z celého počtu Slovákov..............preto získavam bezplatnú zdravotnú prehliadku.......s následnou liečbou neduhov, ktoré mi asi pri tej prehliadke zistia. Inak ja neviem čo to ja mám......asi je to šťastie obrovské alebo čo.......lebo ja som už  vyhrala......vydezinfikovanie celého nášho bytu  (uznáte že to znie strašidelne nechcem si to ani predstavovať) ........potom  nejaké hrnce..........ozdravné deky........ ozdravný pobyt........ja už  to normálne odmietam tie výhry.......tak sa na mňa lepia.....:) .A vždy sa ma spýtajú......tešíte sa?.......No zblázniť sa idem od radosti.........S prevzatím výhry je síce vždy spojený nejaký problém....akože v nejakej zasadačke musíte sedieť a počúvať nejaké prednášky ísť na školenie, niečo si zakúpiť musíte.....alebo nejaké manželské  pary musíte dovliecť so sebou.............ale vždy sa tie panie  hrozne divia že to odmietnem. Ja som skrátka taká. Asi sú pre mňa v živote dôležité iné výhry.

Potešiteľnosť na dnešný deň je: Že náš deň rozžiaria  iné veci ......... nie nejaké  výhry cez telefón.

POTEŠITEĽNOSTI | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014