danulaSK

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Potešiteľnosť č.149

Mám rada pouličných muzikantov. Mnohí sú naozaj talentovaní a myslím si, že dodávajú uliciam mesta osobité čaro a robia okoloidúcim deň krajším.
A tak sa mi stalo, že som cestou z práce išla robiť nakupovanie. Ako si tak vykračujem domov s malým nákupom a veľkým nanukom v ruke, zrazu priamo predo mnou na chodníku harmonikár. Hral prekrásne. Jeden francúzsky šansón za druhým. Ľudia sa pristavovali, usmievali sa,  a na chvíľu ste mali pocit, že stojíte niekde pre Seine........skrátka ste sa s radosťou započúvali.

Nie sme nejaká metropola kto ma pozná vie, že žijem v nemenovanom meste kúsok od Bojníc:) A preto ma dvojnásobne potešilo, že takéto príjemnosti môže človek postretnúť už aj v nemetropole a tým sa veľmi muzikálne  rozširuje jeho okruh každodenných potešiteľností.



Potešiteľnosť na dnešný deň je: Keď vám niekto zahrá Chansooooon :)

POTEŠITEĽNOSTI | stály odkaz

Komentáre

  1. Odseky
    Ahoj prosím ťa, môžem sa ťa spýtať, ako sa tu na blogu dávajú odseky? enterom mi to aj tak hodí celý text dokopy =(
    publikované: 27.04.2014 18:03:19 | autor: Miruš (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. :)
    Skús toto <br />
    všade kde by si normálne použil enter......skopíruj tento symbol.
    Na jednom počítači mám tiež problém s odsekmi......na inom nie.....neviem či je to nejakými ovládačmi.....ale skratka je to taká divná haluška ktorú som tiež riešila :)
    publikované: 28.04.2014 11:04:12 | autor: danulaSK (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014