danulaSK

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Potešiteľnosť č.111

Dnes som sa potrebovala troška potešiť alebo čo to bolo......skrátka som bola nejaká rozpoložená a v takejto chvíli sa topiaci aj slamky chytá......a tak som šla teda nakupovať.


Moje prvé kroky viedli do Panta Rhei.......niekde som zachytila, že budú exkluzívne oni a iba oni  predávať novú Kirchnerku.......a tak som sa po ňu vybrala.......osobne


http://www.youtube.com/watch?v=IVyJl9VuIfU


Osobne som teda zistila, že ju začnú predávať až od 11.11. ale keď už som tam bola, aspoň som siahla po najhorúcejšej novinke na ktorú som sa tiež náramne tešila. Mali posledné dva kúsky.

A ešte som si skočila po šedý lak na nechty.....lebo som dnes zase tak trochu smutník a je jeseň a  tak preto všetko nejako šedé nechty považujem za dobrý nápad.


Navzdory smutnej nálade a špatnému počasiu som sa teda nevzdávala a snažila sa všemožne o vydolovanie dnešnej potešiteľnosti a mám ju.


Potešiteľnosť na dnešný deň je: Inšpirácia


Je to úžasná vec. Či ide o veci malé alebo veľké. Zásadné alebo tie drobnoradové. Inšpirácia je čosi, čo nám dodáva chuť do života, otvára nám nové obzory a vytrháva nás z letargie. Dokáže nás posúvať ďalej a preto je vysoko potešiteľná


POTEŠITEĽNOSTI | stály odkaz

Komentáre

  1. začala som ťa čítať...
    tvoja potešiteľnosť č.111 potešila teraz aj mňa..prvýkrát som počula..toto videjko je dobré:

    http://www.youtube.com/watch?v=l_CD21wE58Y
    publikované: 07.12.2013 09:34:18 | autor: radosť (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. :)
    Tak to som veľmi rada :)
    publikované: 12.12.2013 08:51:21 | autor: danulaSK (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014