danulaSK

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Potešiteľnosť č.100

Uuuuuha už som na stovke.........ale do tristošesťdesiatpaťky mám ešte čertovsky ďaleko. Takže žiadne veľké oslavy, idem rovno na dnešnú potešiteľnosť.

Kto ma pozná vie, že v profesnom živote som čosi ako Fantozzi. Len som dievča. V práci prehadzujem papiere, účtujem, pečiatkujem a hrám sa s číslami. Dnešná potešiteľnosť bude teda tak trochu pracovná. Je čas na štvrťročné uzávierky a odoslielanie výkazov na daňový úrad. Tie vždy posielam mailom na adresu nejakej panej, ktorú vlastne ani nepoznám osobne, ale pravidelne si teda dopisujeme. Veľmi vážne, oficiálne, však daňový úrad aká sranda. Včera som dokončila takú tú mravčiu robotu a víťazoslávne som jej to tam teda poslala. Bola som dosť prepracovaná a vtedy ja robím aj kadejaké oveselenosti keď už mám teda všetkého plné kecky. A tak som jej do toho mailu napísala. Ako že ju srdečne pozdravujem a že tie výkazy čo jej posielam sú radi že sú už na daňovom úrade, nech sa o ne stará lebo sú pedantne a s láskou zostavené a že dúfam že si s nimi užije len samú radosť a veselosť a vymaľovala som jej celýýýýý ten mail smajlíkmi. Dnes mi prišla odpoveď. Tiež vymaľovaná smajlíkmi, že ako tie moje výkazy dorazili v poriadku a vidno že sú urobené s láskou lebo v nich nie je ani jedna chyba a že jej urobili veľa radosti.....a veľmi sa teší že jej ďalšie také veselé o tri mesiace pošlem a smajlík na celú stranu.......dostať takýto oficiálny mail s daňového úradu je čistá radosť :) musíte uznať.

Potešiteľnosť na dnešný deň je: Že milí ľudia sú všade......dokonca aj na daňovom úrade.

POTEŠITEĽNOSTI | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014