danulaSK

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Potešiteľnosť č. 126

Kto ma pozná vie, že som taká AKURÁTPORIADNA :).

Čiže nie priiiiiíliš aby to otravovalo, ani málo aby sa o mne hovorilo že som bordelár. Mám ale takú jednu vec ku ktorej sa teraz priznám. Nemám príliš rada papierovanie. No a tak sa mi stáva, že si naskladávam z papierov  kôpky ....najskôr tak v rohu stola.....a keď je tá kôpka už trochu veľká, tak ju presuniem do šuplíka. Nie že by to bol bordel. Nieeeee.....to ja mám zase zorganizované.....pekne zarovnané....lícuje mi to.....farebne to mam rozdelené....lenže.....mám proste kôpky v šuplíkoch kým sa nestane to čo včera.

Včera som hľadala jeden príkazný list ktorý som teda presne vedela kde mám.......v druhej kôpke v prvom šuplíku no a našla som list, ktorý som mala vybaviť do včera. Tak a toto je presne ten moment, kedy si uvedomím že DOSŤ, tak takto by to ďalej nešlo.

A tak som nafasovala, rýchloviazače, usporiadače, zoraďovače, zvýrazňovače a podobné papierovače a kôpky som preorganizovala, pretriedila a pozakladala tak nádherne, že sa teraz na ne chodím pozerať a som na seba pyšná.

Potešiteľnosť na dnešný deň je: Že urobíte pre seba niečo dobré.......kategória systém.

A je jedno či si ho urobíte v šuplíku, v špajzi, v skrini, alebo v bedni s náradím.....keď je konečným efektom to, že ste na seba pyšníiiii.....je to rozhodne potešiteľné.

POTEŠITEĽNOSTI | stály odkaz

Komentáre

  1. i ja viem
    že dobré je mať systém..ked všetko svoje miesto má -potom sa to nehľadá..
    opakom je muž môj..
    denne dačo hľadáme..denne sa preto hádame..:-)
    publikované: 29.03.2014 19:44:52 | autor: radosť (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. :)
    to poznam :)
    publikované: 01.04.2014 12:43:16 | autor: danulaSK (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014