danulaSK

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Potešiteľnosť č.98

Dnes som bola robiť čakanie u lekára. Bola to viac menej taká preventívna návšteva, ale kto ma pozná vie že ja som tak trochu hypochonder. No dobre.....asi aj celkom dosť, ale tajím to.  No a to tým pádom znamená že vo veciach lekára dokážem nekontrolovateľne konštruovať.


Nie že by som myslela pozitívne, akože všetko bude cajk.......ved jem jablká, cvičím, neoblizujem si špinavé ruky, jem strukoviny, nesedím v prievane keď je prievan, nosím teplé ponožky a vždy keď otvorím jogurt tak sa pozriem na dátum či nie je prešlý........No nie....... Ja sa skôr tak vždy pred takouto návštevou obávam. Že ako keď ma ten doktor uvidí rovno mi povie: "Keď tak na vás pozerám máte so sebou pyžamo?" .....alebo niečo podobne hospitalizačne zlovestné.


Tak som skrátka v noci zle spala.......no boooože dobre tak som vôbec nespala....a som si tak konštruovala. Už som mala dokonca aj blúdivé bolesti. Bolelo ma kade tade úplne všade. A ráno som teda ako vyrazila.


Každý keď ide k lekárovi vytočí ho plná čakáreň akože bude musieť robiť dlhé čakanie. Mňa nie......naopak. Ja som tam prišla a v čakárni sedela len jedna pani. Čo ma teda rozrušilo.......lebo to znamenalo že do vnútra pôjdem strašne rýchlo. A aj som išla............teraz to skrátim......lebo to bol ženský lekár a veci odtiaľ sa hrozne zle popisujú. Hneď hopsnem rovno k potešiteľnosti.


Potešiteľnosť na dnešný deň je:  Že sa vás doktor nespýta či máte so sebou pyžamo :)


POTEŠITEĽNOSTI | stály odkaz

Komentáre

  1. :-)
    veru tak
    publikované: 07.12.2013 11:02:43 | autor: radosť (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014