danulaSK

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Potešiteľnosť č. 105

Na dnešnú potešiteľnosť som prišla celkom čistonáhodne.


Robila som telefonovanie s Tinkou a ona je dnes doma sama tak......................(Teraz musím niečo vysvetliť. My sme sa s Tinkou vždy smiali na jednej časti nášho obľúbeného seriálu a v nej sa hlavný hrdina zveril kamarátom, že žije vo veľkej rodine a keď je náááááhodou doma sám tak je z toho taký vytešený že tancuje po celom dome v kovbojskom klobúku, Bolo nám to vtedy smiešne lebo to boli takí dobrí kamaráti že takúto divnosť robili všetci)....pokračujem........Tak som sa jej spýtala:......" A čo robíš? Už tancuješ v kovbojskom klobúku:? A ona sa zasmiala.vraj "Skoro, zapla som umývačku riadu v čase keď je silná prevádzka".....(Zase vysvetlím, jej spolubývajúci je tak trochu špeciálne šetrný, Na chladničku jej pripol rozvrh hodín kedy môže pustiť práčku a umývačku lebo je v tom čase slabá prevádzka a je lacnejšia elektrina......:)

A potom som si  ešte na niečo spomenula.

Náš pes bol miláčik rodiny. Mohol skoro všetko, nemohol robiť len jednu vec. Vyskočiť na našu novú bielu sedačku v obyvačke a spať v nej, A nikdy to ani nerobil. Raz, keď už bol taký starý že už veľmi nepočul som prišla domov a on to nezbadal......Bol doma sám a hádajte čo robil? Ležal si na pána na bielej sedačke a spal v nej ako dudok.

A ešte na niečo :)......Keď sme boli malé deti a boli sme samé doma, úplne najradšej sme robili čosi, čo sme mali tak trochu zakázané. Navliekli sme sa do maminých krajkových nočných košieľ, namaľovali si ústa jej rúžom, obuli si na naše malé nohy jej nádherné topánky na vysokých podpätkoch a hrali sa na princezné.


A už idem radšej k dnešnej potešiteľnosti. lebo dnes je tak trochu z kategórie tajnosti......a čo keď si to náhodou teraz moja mama prečíta......:)


Potešiteľnosť na dnešný deň je: Že si to vieme užívať.


POTEŠITEĽNOSTI | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014