danulaSK

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Potešiteľnosť č.79

Dnes som mala desne pracovný deň. Tak som bola celá vyradostnená že som sa poobede vytiahla trošku rozhýbať a vyčistiť si hlavu na pilates. Chodíme tam s kamarátkou Ankou a občas sa aj dosť nasmejeme, lebo celý čas stvárame veselosti :).

No a keď sme po cvičení  vyšli von bola  takáááá zima, že sme skrátili vonkajšie štebotanie asi tak na tri sekundy  a skoro okamžitno sme sa  rozutekali autami rovno domov.  Prišla som  vymrznutá a doma som našla môjho syna zamotaného v deke s dvomi krabicami papierových vreckoviek ako pozerá rozprávky.......čo znamená len jedno, že na neho niečo lezie.....a tak som zahájila varenie čaju.

Čaje sú skvelé. Máme ich veľmi radi. Je to až taká radosť keď teda pijete čaj ktorý je ozajčaj. My sme doma náš obľúbený ozajčaj  už teda nemali, lebo sme ho vypili. Tak som siahla po inom ktorý sme doteraz neochutnali. No  a potešila som sa náramne z toho že som ako po ňom siahla...... lebo mi fakt strašne pochutil.....a to ovocné čaje nepijem......:)

Tak sme si s mojím synom vyčarili jesennú pohodu čo znamená. Šálka čaju do dlaní, deka, teplé ponožky a dobrý film na večer :)


http://www.youtube.com/watch?v=aq1-2OnbYe0

Potešiteľnosť na dnešný deň je: Pitie čaju






POTEŠITEĽNOSTI | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014