danulaSK

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Poteľiteľnosť č.22

Poznáte tú filmovú scénu, opakuje sa v toľkýýýých filmoch. Život hlavného hrdinu visí na vlásku a on si povzdychne........."Ešte raz som chcel zájsť do Sierra Leone navštíviť Port Loko....už to asi nestihnem."
Tiež si vtedy poviete : "No a čo si to teda do kelu odkladal? " Dnes som si uvedomila že aj ja odkladám. Toľko krát ma napadli podobné senzačné veci :), ale práve som bola v práci, alebo som mala niečo iné na práci......a potom som na ten skvelý nápad zabudla. A to je podľa mňa strašná škoda. Prečo si spomínať na senzačné nápady až vtedy keď váš život visí na vlásku....vtedy máte myslieť na iné veci....či preštiknúť modrý drôtik, alebo ten červený ...a tak podobne.....nie je čas myslieť na Sierra Leone. A tak som dnes založila Almanach prianí na celý život. Každý nápad si tam zapíšem a k nemu si pripíšem dátum splnenia. Bude tam zaznamenané všetko čo chcem ešte do konca života stihnúť....a viete že je celkom zábavné tie plány vymýšľať? - mám tam napríklad........Naučiť sa po španielsky a navštíviť Barcelonu, alebo aj tancovat salsu.
 Potešiteľnosť na dnešný deň je: Robiť si plány

POTEŠITEĽNOSTI | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014