danulaSK

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Potešiteľnosť č.49

To bol ale dnes deň.  Robili sme zase horské cyklistikovanie .......a akože hrdá som na nás kam sme až vyliezli.
Ale nie o tom som chcela :).

Dnešná potešiteľnosť je tak zľahka trapasoidná. Trápnostné situácie sú pomerne častou súčasťou môjho života, som v nich ako doma , takže ich už zvládam pomerne s ľahkosťou. A niekdy sa môže stať, že aj z trápneho okamihu sa stane okamih potešiteľný......tak ako včera.

Kto ma pozná vie, že nám zatepľujú dom. Máme okolo neho vystavané také to lešenie a po ňom behajú celé dni zateplovači a zatepľujú. A keďže som prudko plachá, mám na tej olešenenej strane stále zatvorené okná a zatiahnuté žalúzie. Ale občas sa teda na lešení aj nikto nemotá, sú na obede alebo tak podobne. A vtedy príde moja chvíľa a vetrám. A tak som vetrala. Varila som obed a to sú také chvíľky, kedy je človek v miestnosti sám, nikto ho nevidí a ako vieme, v nepozorovateľnom prostredí sa všetci chováme ešte viac uvoľnene ako obvykle. No a teraz to príde už konečne.... sa dnes nejako motám.

Ja skrátka pri varení tancujem. Neviem prečo, lepšie sa mi tak vari ....viac ma to baví ....a tak som teda tancovala pri fašírkach a išlo mi to celkom dobre......dala som rádio viac nahlas a preto som si nič nevšimla......skrátka keď som pozrela na lešenie......uvidela som to .....na lešení tancovali dvaja zateplovači a popritom  tanci zatzepľovali.  Bola to taká milá chvíľa.....zrejme aj oni pri práci občas tancujú......a fakt hrali dobre....tak sme si zakývali......:).....akože vieme o čom......nie sme v tom sami......taaaaaakže.

Potešiteľnosť na dnešný deň je: Keď na pravé poludnie tancujete s lešenármi a vôbec sa vám to nezdá divné.

http://www.youtube.com/watch?v=zP50Ewh31E4


POTEŠITEĽNOSTI | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014