danulaSK

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Potešiteľnosť č.91

Je úúúúúžasné byť členom prípravného výboru pre prípravu svadby. My sme viacmenej celý víkend zasadali a plánovali a plánovali a .....plánovali.........a strááááášne nás to bavilo. ............Išlo nám to tak dobre, že máme vymyslené dychvyrážajúce svadobné šaty.......nevšedné miesto konania.........svadobnú kyticu.........zasadací poriadok........dokonca sme predvymysleli že nám tam príde zahrať skupina Puding pani Elvisovej.......:)......len o tom ešte tá skupina nevie.........ale sme skrátka dobríííííí.


Idem však radšej rovno k dnešnej potešiteľnosti .......keďže každý špás niečo stojí.....je aj pomerne aktuálna a bude teda o  šetrení.  Bude o tom....ako sa správne chovať a čo robiť aby ste boli v balíku. Takže ideme na to......vymysleli sme totiž hravú formu šetrenia o ktorú je škoda nepodeliť sa.


Je to pomerne zábavné a jednoduché.......Ide proste len o to, zvoliť si obľúbený typ bankovky ktorý budete mať radšej ako všetky tie ostatné. Napríklad ..........5 eurová bankovka. ...... Takúto bankovku si tak obľúbite, že ju skrátka nikdy neminiete. Nájdete si doma nejaké miesto......kde si ju vždy keď ju nájdete v peňaženke odložíte. Trezor napríklad :)))) alebo krabicu nejakú......vázu sklenenú.......je to na vás. Blbé je......keď vám všetky ostatné bankovky dojdu.....a vy máte len kopec tých obľúbených ..........a prázdnu chladničku..........ale to by sa dalo vyriešiť krízovým plánom, ktorý prísne stanoví na čo obľúbenú bankovku minúť môžete.


A tiež ma dnes rozosmial tento týpek........:)......Je vtipný.



        

http://www.youtube.com/watch?v=q4DfJfo_xns            


Potešiteľnosť na dnešný deň je:  Dobrý nápad :)



POTEŠITEĽNOSTI | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014