danulaSK

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Potešiteľnosť č.97

Dnes som sa ráno zobudila....a bola som taky nejaký smutník. A videli ste to počasie za oknami?  Kto už by bol v takomto nádhernom počasí smutník. No......... tak ja. Nech dlho nehľadáte.

Ale bojovala som s tým. Nemyslite si že nie.....a teda z celej sily :)


Ráno som šla behať.......s Lili. Lili nie je smutník, ale leňoch je to teda poriadny. Po dvoch minútach  behu si ľahla na chodník a šlus. Nehla som s ňou. Skúšala som hrať divadlo akože ju opustím.....že sa hnevám....že mám sladkosti......že niekam ideme a bude tam strašná zábava.........nič nepomohlo.  V tejto ťažkej situácii som stretla ako naschvál spolužiaka Tibora. Ten keď ma videl bežať s čivavou pod pazuchou....sa tak smial, že skoro spadol z horského bicykla.....takže toto nepomohlo.

Potom som si povedala, že dobré jedlo výrazne zlepšuje náladu každému, tak prečo nie mne. A tak som varila pri islandskej hudbe švédske pagáčiky s dresingom a zemiakmi........bolo to faaajn ale smutník stále neodchádzal.

A tak som si poobede naplánovala výlet. S kamarátkou Zuzkou sme sa šli trochu kochať do prírody. Zuzka je taký zdravý optimista. Objíma stromy, pije každé ráno olivový olej lebo niekde počula že je to zdravé a skrátka je veľmi pozitívne naladená. Tak sme sa šli spolu poprechádzať.......bolo krásne.....fakt.......jeseň ako maľovaná.

ale stále to nebolo ono. 


Už som pomaly aj rezignovala, že skrátka smutník je smutník a smutníka nikto nemá rád. A tu zrazu mi pípla sms-ka. Sme tak trošku komplikovaná rodina. Mám bratranca Dušana, ktorého som vždy mala veľmi rada ale jeho rodičia sa tak nejako nepohodli s ostatnými súrodencami......skrátka tie väzby sa pretrhali. A on mi dnes napísal....asi tak po 100 rokoch..........napísal mi že ma našiel na facebooku a zohnal si moje telefónne číslo.......a večer mi dokonca aj zavolal. A bolo to  prekvapivo potešiteľné počuť ho.....my sme sa smiali .......a spomínali na našu starú mamu, na letné prázdniny.......na časy keď sme boli deti........telefonovali sme spolu asi tak hodinu a bolo to strašne milé a potešiteľné.


Potešiteľnosť na dnešný deň je:  Putá ktoré si v živote ceníte




POTEŠITEĽNOSTI | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014