danulaSK

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Potešiteľnosť č.65

Na dnešnú potešiteľnosť som natrafila celkom čistonáhodne. Kolega u nás v práci totiž drží brutálnu californskú diétu. Žije prakticky na práškových nápojoch a k tomu len občasne pokonzumuje nejakú zeleninu. Za týždeň schudol 5 Kg a vraj vôbec nie je hladný. Ale nie o tom som chcela....aj keď.....také dobré diétovýsledky sú tiež potešiteľné,

Ja som chcela pojednať o inom. On nám tu dnes skrátka pobehoval celý deň s nejakou knižkou receptov na chutné šaláty. A ja som v nej našla jeden pozabudnutý šalát z mrkvy a zeleru......taký ten úplne jednoduchý šalát kde to všetko ( mrkvu a zeler ) postrúhate a pridáte trošku citrónu, cukru a dobrota je hotová. Strašne dávno som taký šalát nerobila. Úplne som naň zabudla. A len tak so zvedavosti som si na nete pozrela liečivé účinky zeleru. A viete čo som zistila? Že zeler je úplne dokonale užitočný.....funguje detoxikačne, dezinfekčne, zabíja baktérie, podporuje imunitu, lieči veľmi účinne nádchu a kašeľ, upravuje krvotvorbu a čojaviemčoeštevšetko skrátka je to hotový zázrak.

Potešiteľnosť na dnešný deň je: Zdraviu užitočné jedlo


http://www.portalzdravia.sk/zeler-prirodny-liecitel/

POTEŠITEĽNOSTI | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014