danulaSK

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Potešiteľnosť č.83

Takže film Gravitácia sme obzreli. Mala som príjemnú spoločnosť :) bol so mnou Pištík a to znamená, že som mala počas filmu celýýýýý čas kritický odborný komentár.

"Satelit narazil do Hubblovho teleskopu? To nemyslia váááážne. Hublov teleskop je objekt ktorý je najďalej vzdialený od zeme, kde by sa na jeho orbite vzal nejaký satelit. Jej vo vesmíre nefunguje  GPS navigácia? To je ako možné že by fungovala? Alebo kurnik to si robia prdel. On otvori vesmírny modul , ona v ňom sedí bez skafandra a nič? Je úplne OK, jaaaaaaaj ona si zakryla ústa a to stačilo aby nezomrela. Prečo vo vesmíre keď človek plače tečie mu slza dolu lícom keď tam nie je gravitácia?"........No a podobne. Ale inak som si ten film naozaj užila. Lietali okolo mňa trosky.....a jeden šrób mi zmizol tesne nad hlavou.....bolo to dosť husté.


Ale dosť o filme, idem radšej rovno k megapotešiteľnosti na dnešný deň.


V noci o jednej mi zapípal WhatsApp .....a prišla mi fotka krásnej ženskej ruky na prsteníku ktorej bol nádherný prsteň s briliantmi. Tinka bola po 11 rokoch vzťahu požiadaná včera o polnoci o ruku.. Je veľmi šťastná a ja som šťastná spolu s ňou. Takže budeme mať svadbu.......:)


Potešiteľnosť na dnešný deň je:  Keď sa láska podarí :)


POTEŠITEĽNOSTI | stály odkaz

Komentáre

  1. :)
    g r a t u l u j e m .... predovšetkým Tínke ... a trošku aj tebe ,,, :)
    a teším sa s vami ... kedy to mladí plánujú zrealizovať ? či ešte tajomstvo ... :)
    publikované: 10.10.2013 01:05:26 | autor: Laura (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. :)
    Ešte dátum nemajú......ale vyzerá to asi až na jún. Oficiálne to ešte len budú oznamovať. Plánujú osobne roznášať včera vymyslené svadobné oznámenia ........:) a taktiež pozvania k svadobnému stolu

    :)
    publikované: 10.10.2013 09:05:55 | autor: danulaSK (e-mail, web, autorizovaný)
  3. :*
    Teším sa spolu s nou.Moji rodičia sa tiež zobrali 10 rokoch a sú spolu dodnes. Je velmi romantické že ju požiadal o ruku o polnoci.
    publikované: 15.10.2013 12:39:21 | autor: Tera (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. :)
    Tiež sa mi to zdá veľmi romantické :).........vraj dopozerali film Steve Jobs a ako film končil, kľakol si v pyžame v obývačke na kolena a vytiahol prsteň...........také milé, nečakané a romantické......:)
    publikované: 15.10.2013 15:11:22 | autor: danulaSK (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014