danulaSK

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Potešiteľnosť č.66

Niekedy keď sa zadarí, môže sa aj z obyčajného dňa vykocúriť deň neobyčajný. Aj keď nič mimoriadne nerobíte, chováte sa jakovždycky. Váš deň je nejaký oveselený celý. Vaša usmievavá nálada je nákazlivá a vyhľadávaná ostatnými vo vašom okolí. Dokonca ju prenášate rýchlosťou svetla na ostatných ktorý sa rýchlo naladia na vašu veselú nôtu a robia s vami saméveselosti. Keď sa v jeden deň v jednej miestnosti vyskytne odrazu viac ľudí s rovnako veselou náladou. Je vám smiešne už pomaly úplnevšetko a všetci sú z toho blbinorobenia vytešení.
Naopak niekedy má človek zase deň blbec. Viete to je taký deň že ráno vstanete robíte si raňajky, kýchnete a všade máte škoricu. Alebo sa sprchujete a vyletí vám z ruky sprcha a vy osprchujete celú kúpelňu vrátane suchých šiat čo ste si chceli obliecť. Ujde vám autobus a oblejete právepodpisanú zmluvu kávou na ktorú si od rána robíte chuť.
Skrátka. Neviem čo riadi to aký deň sa nám práve deje, ale určite také dni existujú. A má to svoj dôvod.

Potešiteľnosť na dnešný deň je: Oveselený deň

POTEŠITEĽNOSTI | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014