danulaSK

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Potešiteľnosť č. 87

Včera mi náš firemný šofér s vážnou tvárou vyložil, že ako začína primrzovacie obdobie a to znamená že na vozidlách treba zahájiť servisné protimrazové údržby. Tak som začala silno premýšlať či ako vlastne tá moja bublina na zimu všetko má a či niečo náhodou nepotrebuje. Zimné gumy - má, olej - má, voňavú voňnku - má, natankované - má, ostrekovačku v ostrekovačoch - neviem či je nemrznúca. A tak som zakúpila takú šikovnú bandasku nemrznúcej ostrekovačky a podľa rady odborníka čo mi ju na pumpe predal som ju teda do ostrekovača priliala.

Potom čo som prišla domov môj Pištík začal okolo mňa robiť také tie tance ako keď niečo chce. No a vyšlo teda najavo, že chce. Vraj či by som ho neostrihala. A čoby nie.....keď sa on nebojí :). A tak som behom minúty urobila z našej haly kadernícky salón a vyčarila som mu teda na hlave účes podľa jeho predstavy a mojich možností, ale musím povedať že bol veľmi pekný......teda Pištík nie ten účes, ale ....spokojnosť.

A nakoniec som si šla do kuchyne uvariť čaj a ako som zasvietila svetlo....hrozná rana, že až lili ušla a skryla sa vo svojom pelechu. Strelila žiarovka čo ma teda tiež nijako nezaskočilo a proste som ju vymenila.

Po tak úspešne vyriešenej spŕške problémov som oveselene hopkala po byte a hrala som machra....aaakože čo ešte treba...čo mám vymeniť a zariadiť. A tak mi Piťko zahlásil že nám nejde internet......na čo som teda iba pokrčila plecami, akože nemôžem predsa vedieť úúúplne všetko.

Potešiteľnosť na dnešný deň je: Že si viete poradiť

POTEŠITEĽNOSTI | stály odkaz

Komentáre

  1. Moc nádherné
    Moc nádherné
    publikované: 11.10.2013 04:20:22 | autor: seo directory free (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. :)
    Moc ďakujem :)
    publikované: 11.10.2013 12:23:08 | autor: danulaSK (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014