danulaSK

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Potešiteľnosť č. 37

     Myslím že sa viacerí zhodneme na tom, že prechádzky sú príjemná záležitosť. Či už na jar, keď vonku všetko kvitne , vonia a zelená je ta najzelenšia zelená ako zelená môže zelená byt.....na jeseň, keď vám pod nohami šuchoce lístie a vzduch vonia babím letom........alebo v zime, keď  vonku krásne svieti slnko a  pod nohami príjemne vŕzga sneh.

     Ale robiť prechádzanie v počasí ako je toto,  je......povedzme náročné.  Takže......ako sa vlastne hodlám dostať k dnešnej potešiteľnosti?

     Šla som dnes  nakupovať do jedného hypermarketu. Vonku teplomer ukazoval neuveriteľnú  40-tku:  A ja som sa ocitla medzi chladiacimi boxami a tam som ich stretla. Ľudí čo sa radi prechádzajú. Jedna pani tam kočíkovala asi ročného chlapca....vraj.....nikde inde teraz  nespí iba v tescu....:).....prechádzal sa tam starší pár a tá paní vraví manželovi "nejdeme už domov musím variť?" on na to "nieeee tu je tak fajn"....myslím že jedna mladá dvojica tam mala dokonca aj rande :)

Potešiteľnosť na dnešný deň je:  Robiť prechádzanie  medzi chladiacimi boxami :)

POTEŠITEĽNOSTI | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014